dimecres, 27 d’octubre del 2010

L'ampliació del Parc del Montnegre

Una vintena de persones van assistir ahir al vespre al Consell municipal de medi ambient. Es van abordar diversos punts, entre ells el de la proposta d'ampliació del Parc Natural del Montnegre i el Corredor a la ciutat.

Aquesta ampliació contempla la protecció forestal de la zona compresa entre Vallderoure i Ca l'Estol. L'alcalde i regidor de Medi Ambient, Josep Maria Juhé, va explicar també els avantatges que tindrà pels propietaris aquesta ampliació del parc. Juhé ha destacat a Ràdio Calella que hi ha hagut consens general.

Els responsables de Medi Ambient fan un balanç molt positiu de la recollida selectiva. De forma global, actualment se situa al voltant del 42 per cent. Un percentatge elevat segons l'alcalde tenint en compte que Calella és un municipi turístic i durant els mesos de més afluència de visitants la recollida selectiva es veu distorsionada. Durant el consell municipal de Medi Ambient també es va parlar de les mesures d'estalvi energètic que ha pres el Govern de la ciutat a totes les dependències municipals. Per últim també es va anunciar la compra d'una màquina trituradora per aprofitar la poda dels arbres i plantes dels jardins municipals.

El consell municipal de Medi Ambient es va celebrar ahir dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament de Calella.