dimecres, 4 de febrer del 2009

240.000 euros d'inversions per al centre de producció televisiu de Calella

Aquest matí el president del Consorci Tele Digital Maresme Nord, Josep Maria Juhé, ha signat a la Notaria de Calella un crèdit amb la Caixa de Pensions de 240.000 euros.

Aquesta quantitat servirà per realitzar les inversions necessàries per equipar tècnicament el centre de producció de “Maresme Digital Televisió” a Calella.

La signatura ha tingut lloc el dia en què 4 Ajuntaments més se sumaran al “Consorci Tele Digital Maresme Nord”. Concretament també hi formaran part a partir d’ara els consistoris de Pineda de Mar, Palafolls, Santa Susanna i Sant Cebrià de Vallalta.

El Consorci va ser constituït inicialment, el 16 de maig de 2007, pels Ajuntaments de Calella, Arenys de Munt, Tordera i Canet de Mar, a més del Consell Comarcal del Maresme.

En el ple del Consorci d’avui també s’ha d’aprovar el pressupost d’aquest any, la subscripció d’un contracte-programa amb Ràdio Calella Televisió, que des de l’octubre ja s’encarregava de produir els continguts de Maresme Digital a l’Alt Maresme arran de la desaparició de Calella Televisió, amb l’extensió de la TDT a la comarca.

En el marc d’un conveni entre el Consorci Tele Digital Maresme Nord i el Consorci Digital Mataró-Maresme es gestionarà els 2 canals públics amb què s’ha de desplegar Maresme Digital Televisió, un projecte de comunicació multiplataforma que ha estat refèrencia tecnològica a Catalunya i l’Estat.