dilluns, 16 de febrer del 2009

Alimentació saludable

La Regidoria d’Educació i Ciència de Calella promou durant aquest mes de febrer unes xerrades sobre hàbits alimentaris saludables. Es fan amb la col•laboració de les infermeres del CAP i s’adrecen als alumnes de primer i segon de primària de tots els centres educatius de la ciutat.

Les xerrades les imparteixen 2 infermeres del CAP que cada dimecres es traslladen fins a una escola per impartir durant tot el matí la sessió.

Enguany el programa, que té per títol "Alimentació Saludable”, consta de diferents activitats. En un primer moment s’ha passat als alumnes una enquesta titulada “Com t’alimentes?” amb preguntes molt bàsiques com ara : "què esmorzes a casa? , quan menges carn o peix? o si menges fruita diàriament?". Els resultats del qüestionari s’han analitzat pel grup d’infermeres responsables de l’activitat i posteriorment es fan les xerrades.

Recordem que aquest és el segon any que es fa a les escoles de Calella aquesta activitat. L'activitat té molt bona acollida no només entre els infants sinó també entre els seus pares que s’interessen per conèixer qüestions sobre l’alimentació dels seus fills.

A més, els nens i nenes poden participar d’un concurs en què han de dibuixar la piràmide de la bona alimentació. El dibuix guanyador servirà com a model per fer un imant que es repartirà a totes les escoles de la ciutat.