dimecres, 18 de febrer del 2009

La Creu Roja vol més socis

La Creu Roja de l’Alt Maresme pensa impulsar noves campanyes de captació de socis. La institució necessita més recursos econòmics per fer front a tota l’oferta de serveis que ofereix a la ciutadania i que constitueixen una tasca social fonamental.

La Creu Roja de l’Alt Maresme necessita més socis perquè, amb les seves aportacions econòmiques, la institució pugui desenvolupar projectes socials. Per això, ha iniciat una nova campanya de captació que es farà via telefònica i adreçada a les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Tordera, Fogars i Palafolls.

La Creu Roja de l’Alt Maresme compta, actualment, amb 2.025 socis. Els seus donatius, juntament amb les aportacions que fan els ajuntaments de la zona, permeten engreixar una maquinària que sustenten uns 270 voluntaris. Ells són els que, a peu de carrer, realitzen aquesta tasca social consistent en assistir amb l'ambulància als actes esportius o culturals de la zona o realitzar d'altres activitats adreçades, per exemple, a la infància -ha indicat Anna Rabassa,la coordinadora de la campanya.

La teleassistència és un dels projectes més importants que Creu Roja de l’Alt Maresme tira endavant i que forma part de les activitats d’acompanyament a la gent gran.

Precisament la coordinadora de l’oficina de Pineda ha avançat una nova campanya adreçada a aquest col.lectiu però centrada també en la captació de socis per finançar la institució. En aquest cas, es proposarà als avis que inscriguin als seus néts.