dimecres, 4 de febrer del 2009

El PP afirma que han de ser els comerciants afectats els que s'oposin a la ordenança d'ocupació de la via pública

El regidor del PP a l'Ajuntament de Calella, Josep Maria Vila, ha manifestat que el seu partit no va recórrer ni recorrerà l’ordenança d'ocupació de la via pública perquè creu han de ser els “perjudicats directes” els que ho facin.

El regidor popular ha titllat d’equivocada i injusta la filosofia que sustenta l’ordenança que ha entrat en vigor aquest mes ja que la imatge de ciutat turística mediterrània que es vol potenciar, segons Josep Maria Vila, es basa en "oferir els productes que sempre s’han vist exposats pels carrers de Calella".

Vila també critica l’article segons el qual es permet l’exposició de mercaderies sempre i quan els productes siguin fruites, verdures, flors o premsa, creant un "greuge comparatiu".

Vila ha declarat haver rebut queixes per part d’alguns comerciants contrariats per aquesta diferenciació. Amb tot, el regidor considera que no tot el sector és conscient de les conseqüències que tindrà l’ordenança en el dia a dia i ha afirmat "notar que la gent està com acovardida per la situació general i li fa por enfrontar-se a l’Ajuntament".