divendres, 20 de febrer del 2009

Artur Mas parla de com afrontar la crisi amb empresaris calellencs

El president de Convergència i Unió, Artur Mas, s’ha reunit aquest migdia amb un grup d’empresaris del sector turístic de Calella per copsar les seves inquietuds sobre la crisi econòmica. Després d’una visita per les instal•lacions del Centre de Millora del Rendiment de la Challenge Costa de Barcelona-Maresme, ubicat a la Creu Groga, Mas ha destacat que les administracions públiques han d’apostar de manera decidida per al desenvolupament de nous segments turístics com ara l’esportiu.

El president de CiU, Artur Mas, ha compartit aquest migdia un dinar amb una vintena d’empresaris del sector turístic de Calella per conèixer les seves inquietuds sobre la crisi econòmica. Abans de Calella, on ha atès els mitjans de comunicació, Mas ha visitat el centre logístic que el Grup Inditex està construint en uns terrenys entre Tordera i Palafolls. D’aquest grup ha destacat que malgrat l’actual situació de recessió econòmica, aposta per l’expansió contractant nou personal. El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya ha justificat que el Govern central hagi de recórrer al dèficit per lluitar contra la crisi encara que ha dit que "s'ha de fer per objectius rendibles, per exemple per salvar empreses".

Pel que fa al turisme, Artur Mas considera que és un dels pilars bàsics de l’economia catalana i de la comarca del Maresme. En aquest sentit, aposta perquè les administracions continuïn donant un suport ferm a aquest sector. El futur passa, segons Mas, per obrir nous segments turístics.

Artur Mas ha explicat que fa uns mesos va enviar al president de la Generalitat una carta amb una setantena de propostes que va elaborar CiU per combatre la crisi. Una carta que, segons Mas, encara no ha tingut resposta per part de José Montilla. Les propostes que han fet avui els empresaris de Calella serviran a Artur Mas per elaborar la conferència que pronunciarà el 16 de març al Palau de Congressos de la Diagonal de Barcelona. El títol d’aquesta conferència serà “Superar la crisi, aixecar Catalunya”.