dimarts, 10 de febrer del 2009

La Penya Solera a Lió

La Penya Solera Barcelonista de Calella organitza un viatge per donar suport al Barça en el partit de Champions que l’enfrontarà, el 24 de febrer, a l’Olympique de Lió.

El desplaçament, que es farà en autocar i serà d’un dia, és una de les múltiples sortides que els penyistes calellencs organitzen al llarg de la temporada per donar suport a l’equip en els seus enfrontaments. En aquest sentit, la Solera és una de les penyes més actives a l’hora de fer quilòmetres i no només per seguir el primer equip de futbol del Barça, sinó que ho fa amb totes les seccions.


La Penya Solera Barcelonista de Calella vol acompanyar l’equip de Pep Guardiola en el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions League. Per això ha organitzat una sortida amb autocar, que els permetrà visitar per segona vegada l’estadi de l’Olimpique de Lió. El president de la Solera, Fernando Ballabriga, creu que és molt important que els culers que puguin viatgin sempre amb l’equip.

Ballabriga s’ha mostrat convençut que l’anada a Lió no serà l’últim viatge que faran aquest any per acompanyar el Barça en partits de Champions, ja que és optimista i veu els blaugrana a la final de Roma. Tot i això no confia en la directiva del club i desconfia del fet que les Penyes tinguin entrades garantides per aquell partit.

El viatge a Lió de la Penya Solera de Calella està organitzat de forma independent del que fa l’Agrupació de Penyes del Maresme, perquè la Solera ha optat per sortir i tornar a casa el mateix dia de partit.