dimecres, 18 de febrer del 2009

Veïns dels Apartaments Concorde demanen una nova parada del microbus interurbà

Els veïns de la zona dels Apartaments Concorde, a l’alçada de la benzinera de la Nacional-2, demanen que el microbús interurbà tingui una parada just allà al davant. El bus hi té parada en sentit Pineda, però no pas quan circula en sentit Barcelona.


Una de les veïnes dels Apartaments Concorde, Concha Torralba, ha demanat que es tingui en compte els veïns de la zona, i ha exposat el fet que quan agafen el bus en sentit Sant Pol necessitarien una parada del microbús més propera a casa seva, ja que han de baixar a l’Institut o bé als apartaments Codina i caminar: l'altra opció que tenen és seguir al bus, baixar a la parada de davant la benzinera en sentit Pineda i creuar la carretera a peu.

Concha Torralba ha indicat que la situació se’ls fa més feixuga en el moment que vénen del mercat portant el carretó, i han de fer un tros de camí a peu per arribar a casa

El servei de microbus és molt utilitzat pels veïns de la zona, sobretot gent gran, per desplaçar-se fins al centre de la població, a l’hospital o poblacions veïnes.