dilluns, 2 de febrer del 2009

El Parlament ha aprovat una proposta de CiU per dotar de més infraestructures i personal l’Hospital de Calella per reduir les llistes d'espera

La Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució de CiU, amb una esmena del tripartit-PSC,ERC,IC-V- , en la qual s’insta el Govern de la Generalitat "a continuar les accions realitzades per tal de tendir a reduir les llistes d’espera a l’Hospital Comarcal de Calella".

El diputat pinedenc Joan Morell va defensar que alguns centres hospitalaris, com l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, estan patint una forta pressió per l’increment del volum de treball, cosa que pot arribar a comportar la saturació dels serveis. El tripartit va acceptar la proposta, però "puntualitzant que ja es fan accions en aquest sentit des de la conselleria"-ha indicat el propi Morell.

En el transcurs de la Comissió de Salut, Morell també va defensar la implantació del servei de radiologia als CAPs de Santa Susanna, Malgrat de Mar i Arenys de Mar. Totes aquestes tres propostes van ser rebutjades pels partits que formen l'executiu català.