dimarts, 17 de febrer del 2009

Xerrada sobre la remodelació del carrer Jovara

L’equip de govern de Calella va celebrar ahir la segona reunió informativa per detallar els projectes urbanístics que s’han iniciat o s’han d’executar properament a la ciutat. Si la primera tractava sobre el cobriment de la riera Capaspre, ahir va ser el torn per parlar sobre el projecte de remodelació del carrer Jovara; actuació inclosa també en el Fons Estatal d’Inversió Local amb el qual el govern Zapatero vol reactivar l’economia.

La remodelació del carrer Jovara, entre el carrer Escoles Pies i Sant Joan, permetrà actuar en tres aspectes de la via, segons ha assenyalat el regidor de Serveis Públics, Jaume Palet. D’una banda la pavimentació central, que actualment està força malmesa, es repararà. S’unificarà el formigó en els punts que calgui. Als dos costats, als vials que actuen de voreres per als vianants es faran tasques de substitució de les llambordes que es mouen.

Aprofitant que s’aixequen les voreres, el projecte inclou també la instal.lació de cablejat de fibra òptica. Per arrodonir l’actuació, al llarg del carrer s’hi col.locaran, a banda i banda, uns elements ornamentals de jardineria.

En total, s’actuarà en una superfície de 2.430 metres quadrats. L’Ajuntament compta amb un pressupost de 256.000 euros i el projecte té un termini d’execució de 4 mesos.

El regidor de Serveis Públics ha confirmat que l’executiu té previst continuar mantenint reunions amb tots els sectors de veïns que puguin veure’s afectats per la realització d’obra pública.