dilluns, 9 de febrer del 2009

Resultats d'atletisme

A la Mitja Marató de Barcelona disputada ahir diumenge, els fondistes del Club Atletisme de Calella han demostrat que mantenen un alt esperit competitiu i tornen a estar entre el millors equips en un esdeveniment important. El Club Atletisme Calella ha posat tres dels seus homes entre el 100 primers: Jaume Pedemonte (41), Josep Piña (55) i Rudy Fuentes (76).

D’altra banda, la jove atleta del Club d'Atletisme Calella, Mònica Santos, va fer-se un lloc ahir a la Final del Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta, al classificar-se 3a a la semifinal dels 60 metres llisos.

I per últim a la setena Jornada de la Copa del Món d’Skeleton disputada dijous a Vancouver, al Canadà, Ander Mirambell va lluitar per superar la barrera del Top20 al rànquing mundial de Skeleton. Va quedar-s'hi a només 48 centèssimes.