dijous, 19 de febrer del 2009

Tot a punt per a l'estrena La Bohème

Ràdio Calella ha pogut accedir als assajos de l’òpera "La Bohème", que es representa demà a Can Salom. Damunt l’escenari hi pugen un seguit de personatges que viuen sota el pes de la vida al carrer, les drogues i la desesperació.

Un d’aquests personatges és el Rodolfo, el protagonista masculí de l’òpera, un home enamoradís i somiador, interpretat pel tenor calellenc Albert Deprius.
Mimi pren cos de la mà de la soprano Carmen Solís, encarnant una noia immersa en un problema de consum de drogues i mala vida que la porta a la mort.

L’obra "La Bohème", de Giacommo Puccini, ambientada als ambients bohemis de fa dos segles, ha estat transportada a l’època actual, al segle 21, sota la direcció escènica d’Armin Heinemann, que s’aprofita de l’antiguitat del teatre de la Sala Mozart per donar un ambient encara més trencador a l’espai.

La direcció musical va a càrrec de Ricard Estrada, que ha donat un toc personal a la rígida partitura de Puccini, però afegint-hi unes breus escenes de dansa amb ritme modern a l’inici de cada acte.

L’estrena de "La Bohème" de Puccini es fa aquest divendres dia 20 de febrer a dos quarts de 10 de la nit a la Sala Mozart de Calella. L’entrada anticipada costa 20 euros, i 24 si es compra el mateix dia a la guixeta del Teatre.