dimarts, 10 de febrer del 2009

El nou espai del SEM ja és operatiu

Ja ha entrat en funcionament el nou espai del Servei d’Emergències Mèdiques a Calella. Es tracta d’una petita sala ubicada a la fàbrica Llobet Guri, just al costat de les instal•lacions de la Policia Local de la ciutat.

Des d’ara, el personal sanitari de les ambulàncies disposa d’un espai amb guixetes, cuina i zona de descans per als temps de les guàrdies. Fins ara, aquests treballadors havien de compartir les instal•lacions amb els sanitaris de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. El director de trànsit del Grup La Pau, empresa concessionària d’aquest servei, valora molt positivament l’espai que ha cedit l’Ajuntament de Calella tenint en compte que la ciutat té molta zona de vianants des de la Nacional 2 fins al mar, un fet que complicava la ubicació d’aquest espai.

El SEM ofereix a Calella el seu servei les 24 hores del dia amb un equip que es reforça durant l’època estiuenca. El cost de les obres i condicionament de la sala ha anat a càrrec del Grup La Pau i ha ascendit uns 15.000 euros.