dimecres, 25 de febrer del 2009

La retallada pressupostària centra el Consell Municipal d'Esports

Els representants d’una vintena d’entitats esportives van participar ahir al vespre al Consell Municipal d’Esports convocat per l’Ajuntament que va durar una hora.

Un dels temes més importants que es va abordar va ser el referent a la retallada pressupostària global que també afecta les entitats esportives de la nostra ciutat. El regidor d’Esports, Jaume Puig, s’ha mostrat satisfet de com va anar el consell ja que els membres de les entitats esportives són conscients de la situació.

Puig ha explicat que també es va animar a les diferents entitats esportives de la ciutat a acollir nens i nenes que provinguin de famílies amb pocs recursos per tal que aquests puguin gaudir d’activitats esportives durant l’estiu. En un altre àmbit de qüestions, també es va donar informació sobre la convocatòria per a subvencions a entitats esportives per aquest 2009. Puig ha destacat que la regidoria ofereix assessorament en aquest sentit.

Durant el Consell Municipal d’esports d’ahir al vespre també es van explicar les últimes inversions fetes a diferents equipaments esportius.