dilluns, 23 de febrer del 2009

Els empresaris turístics traslladen a CIU les seves demandes per combatre la crisi

El finançament de les empreses, l’obtenció de crèdits a través de l’ICO, l’Institut de Crèdit Oficial o possibles ajudes al sector turístic per afrontar la crisi van ser els temes que van exposar divendres els empresaris turístics de Calella al president de CiU, Artur Mas. Una trobada que es va fer a l’Hotel Sant Jordi i que es va allargar durant una hora i mitja.

Divendres va visitar Calella el president de CiU, Artur Mas, i els empresaris turístics van aprofitar per fer-li arribar les seves preocupacions sobre com hauran d’afrontar la crisi per tal que els seus negocis no quedin tocats. El president de l’Associació Turística de Calella, Enric Hernández es mostra contundent i qualifica d’insuficients les mesures preses pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Com a exemple parla del “Pla Renove” per al sector turístic que ja ha esgotat els 400 milions d’euros previstos per aquest 2009.

El president de l’ATC ha explicat que tant Artur Mas com la senadora Montserrat Candini van prendre nota de les seves propostes i ara les faran arribar tant al Govern central com a la Generalitat.

A banda de la crisi, també es va parlar de la marca de turisme Costa de Barcelona-Maresme i de les ja tradicionals demandes com ara el soterrament de la via del tren i la pacificació de la N-2.