dilluns, 23 de febrer del 2009

Maria Carme Roca a la Biblioteca

La prolífica escriptora Maria Carme Roca visitarà la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça de Calella el dia 18 de març, i aquest fet marca les activitats que es faran a l’equipament durant el mes vinent. Les tertúlies i tastets programats tenen de base llibres de l’escriptora barcelonina.

Les activitats del mes de març relacionades amb l’escriptora Maria Carme Roca comencem el dimecres dia 4 amb el tastet literari on es comentarà l’obra "Intrigues de palau", una obra mereixedora del premi Nèstor Luján de novel•la històrica el 2006. L’escriptora de Barcelona ha destacat, però, per ser autora d’obres infantils i juvenils com "Akanuu, l'arquer persa", guanyadora del premi Barcanova el 2005, o el premi Lola Anglada de contes per a infants pel recull "On s'amaga la por" del 2002. La directora de la Biblioteca, Dolors Llavall, ha volgut ressaltar la visita de l’escriptora com una de les activitats centrals del mes de març.

Durant el mes de març, però, la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça també posarà el seu granet de sorra per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Ho farà amb una edició especial de l’hora del conte el dissabte dia 7 de març, on el grup Vadecontes conduirà la narració d’"Algú sap la diferència?" Tot plegat servirà a la Biblioteca per fer boca de cara al mes d’abril, on la celebració de la Diada de Sant Jordi i la literatura al carrer en seran els plats forts.