divendres, 20 de febrer del 2009

La Platja de Garbí acollirà un ventall d'activitats aquàtiques

Calella tindrà, aquest estiu, una oferta d’activitats aquàtiques a la Platja de Garbí. D’aquesta manera, i atenent els suggeriments del sector turístic, l’Ajuntament destinarà part d’aquest tram de platja a la realització d’activitats esportives. Actualment el litoral calellenc compta amb 15 camps de vòlei platja i diversos camps de futbol, tots ells molt utilitzats durant l’època estiuenca tant per turistes com pels calellencs.

L’Ajuntament de Calella convocarà, properament, el concurs per adjudicar la gestió d’un punt d’activitats aqüàtiques a la platja de Garbí. Aquesta acció s’emmarca en el treball que s’està fent, des de l’equip de govern, per tenir una platja de primera qualitat. El regidor de Serveis Públics, Jaume Palet, ha indicat que "volem potenciar una zona de caiacs, una zona de vela i també aquests famosos shows que fan amb l’ski i el paraceling, perquè també és una motivació turística més de la zona".

S’instal.larà una guixeta a la part final de la platja de Garbí a l’alçada de la piscina municipal, des d’on es vendran els tiquets per fer les activitats nàutiques.

Per tant, s’amplia l’oferta lúdica de dia i també la nocturna perquè l’Ajuntament permetrà, a partir d’aquest estiu, que les guinguetes organitzin concerts de música acústica fins a la 1 de la matinada, els dies de cada dia, i fins a dos quarts de 2 de la matinada els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Els serveis de platja relatius a la seguretat, la recollida selectiva de la brossa o la neteja es mantenen pràcticament com l’any passat, amb l’única excepció que s’amplien el nombre de passeres atenent una petició del grup municipal de Convergència i Unió.

De fet, la col.locació d’aquestes passeres, que seran enrotllables, anirà a càrrec dels responsables de les guinguetes, qui les hauran de recollir cada nit per permetre el pas de la màquina que neteja la sorra.