divendres, 12 de març del 2010

Ben controlat però amb matisos

Els grups municipals a l'oposició de l'Ajuntament de Calella han fet balanç del temporal de neu i vent que va afectar la ciutat dilluns passat, i han valorat la gestió que en va fer el govern i els serveis municipals. En general coincideixen a dir que la situació va estar ben controlada i que el temporal a casa nostra no va ser tan greu com en altres zones del país. Tot i això, hi ha algunes situacions on creuen que no es va actuar prou adequadament.

El regidor de CiU Albert Torrent ha apuntat algunes situacions que van haver de viure els calellencs i que no han estat ateses amb la rapidesa necessària. Es refereix, per exemple, a passos subterranis inundats durant dies i veïns d'urbanitzacions sense llum des de dilluns.

Albert Torrent ha dit també que la gestió que el Govern de la Generalitat ha fet dels efectes de la nevada ha estat “nefasta”.

Per la seva banda, el regidor del Partit Popular, Josep Maria Vila, ha volgut fer èmfasi en els problemes de mobilitat que van patir les persones que entraven a Calella sortint de l'autopista en ple temporal. Vila ha explicat la situació i creu que s'hagués pogut intentar netejar el vial que comunica l'N-2 amb l'autopista.

Vila creu que la resta de situacions es van poder solucionar com calia, i considera normal haver hagut de recórrer a generadors elèctrics per donar corrent a algunes zones.