dimecres, 24 de març del 2010

Donacions de sang

Entre avui i demà es fa al CAP de Calella una campanya de donació de sang. Concretament els calellencs podran en donar avui a la tarda, de 4 a 8 del vespre, i demà dijous al matí, de les 10 a 2/4 de 2.

La campanya, en aquest cas, està orientada a tots els professionals de l'hospital i el CAP de Calella, familiars i amics de pacients ingressats al centre. Tot i això, evidentment, està obert a tothom, i de fet, es vol animar a qualsevol ciutadà a donar sang, tal i com ha assenyalat la promotora del Banc de Sang i Teixis de Catalunya al Maresme, Sílvia Delgado.

La donació de sang es farà a a l'Aula d'Educació Sanitària del CAP de Calella. Una campanya que donarà continuïtat a la que es va fer diumenge al Rierany dels Frares. El balanç és prou positiu. Es van fer 47 donacions en només un matí.

Actualment les reserves estan estables, després de la crisi d'hivern i les nevades que van impedir que la gent anés a donar. Ara el Banc de Sang està en fase de recuperació però manté l'alerta de cara a la Setmana Santa, ja que la gent marxarà de vacances i no recorden que cal anar a donar sang a totes les èpoques de l'any