dimecres, 24 de març del 2010

Xerrada sobre l'aigua

Aqualia, l'empresa concessionària del servei municipal d'aigua de Calella, ha impartit a l'Escola Freta una xerrada educativa sobre l'aigua. Aquesta iniciativa, emmarcada en el Dia Mundial de l'Aigua que es va celebrar aquest dilluns, té per objectiu promoure entre els escolars de tercer i quart de primària una gestió responsable d'aquest recurs.

A la xerrada hi van participar un centenar de nens que van poder conèixer de primera mà les diferents fases del cicle integral de l'aigua a Calella i també els consells per fer un ús responsable.

A través d'una projecció, el cap del Servei d'Aqualia, Jesús Coma, va explicar als infants el procés que segueix l'aigua, des que es capta fins que retorna al medi natural després del seu ús.

Ara, els escolars de tots els centres educatius de Calella podran participar en el concurs internacional de dibuix infantil que impulsa Aqualia sota el lema “L'Aigua, el nostre millor valor”. En uns dies les escoles rebran tot el material necessari per participar. El termini màxim de presentació dels dibuixos és el 30 d'abril.