divendres, 5 de març del 2010

Les entitats a l'Àgora

Nova convocatòria del grup de debat Àgora de Calella. Per aquesta ocasió, s’ha previst que els tertulians reflexionin i parlin sobre les entitats locals, la seva funció a Calella i quin és el futur que els espera.

Persones de professions diverses, totes elles interessades en el que fa referència a Calella, es reuniran aquest divendres a les 9 del vespre. Participants habituals als que s’hi afegiran representants del teixit associatiu local. Ho ha explicat un dels impulsors de l’Àgora de Calella, Lluís Barri qui ha dit que tenen convidats "del Grup Pa, Vi i Moltó, Joventut Artística, Agrupació Sardanista, l’Associació Sant Quirze; potser perquè són les representants de les associacions més clàssiques, més estructurades que hi ha a la ciutat".

Tot i que l’àgora és un mot que ens remet a l’antiga Grècia, a les places públiques que actuaven de punt de trobada i debat; l’àgora de Calella no està renyida amb les noves tecnologies. Els participants comparteixen un grup al Facebook. A la xarxa, expliquen el desenvolupament de les reunions. Fins al moment, els temes de debat han estat: l’escola pública; el passat, present i futur de Calella TV; la cultura del llibre; o la crisi econòmica.