dilluns, 22 de març del 2010

Roig torna a ser el campió

L’atleta santpolenc Marc Roig ha revalidat aquest diumenge el títol de guanyador de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme. A més d’aquest triomf, en la que ha estat la segona edició de la mitja marató altmaresmenca, Roig, del CA Laietània, s’ha tornat a proclamar campió de Catalunya; títol que va guanyar la passada temporada a Reus.

Les previsions incials s’han complert i Marc Roig, del Club Atletisme Laietània, s’ha fet per segon any consecutiu amb el primer lloc de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme disputada aquest diumenge entre les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Roig ha millorat el temps de l’edició passada. Ha creuat la línia de meta en una hora 6 minuts 22 segons.

En segon lloc ha quedat Jordi Comas, del FC Barcelona amb un temps d’1 hora 6 minuts 35 segons. El tercer a pujar al podi ha estat Sergio Enriquez, del Pratenc Associació Atlètica, amb 1 hora 6 minuts 52 segons.

En fèmines també s’han complert les previsions i Maria Teresa Pulido, del Canal de Isabel Segunda, s’ha fet amb la victòria al creuar la línia de meta en una hora 17 minuts 42 segons.

Pulido té la mirada posada ara en la marató de l’europeu de Barcelona. En segon lloc ha quedat Mari Carmen Auñón, de la Unió Colomenca d’Atletisme amb un temps d’1 hora 21 minuts 1 segon. En tercer lloc Meritxell Bonet, també del Canal de Isabel Segunda, amb un crono d’una hora 21 minuts 10 segons.

Pel que fa a la participació calellenca, Jaume Pedemonte, del Club Atletisme Calella, ha aconseguit la 24 ena posició fent un temps de 1 hora 15 minuts 34 segons.

La millor atleta del Calella ha estat Ester Tomas que ha quedat en desè lloc amb un temps d'una hora 29 minuts 45 segons.

Aquest ha estat el segon any de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme que s’ha disputat amb total normalitat i enmig d’un ambient festiu, tal i com ha destacat Manel Vicente, director tècnic de Gesport, organitzadora de la prova.

La mitja altmaresme combina esportistes de cert nivell amb d’altres d’amateurs. Molts dels quals també han aprofitat per posar-se a prova de cara a la seva participació al Half Challenge Costa de Barcelona Maresme que es disputarà al mes de maig.

El lliurament de premis va anar a càrrec dels alcaldes de Calella i Pineda, Josep Maria Juhé i Xavier Amor, i dels regidors Montserrat Candini, Santiago Macip i Francesc Millán -aquests dos darrers del municipi veí-.