dilluns, 8 de març del 2010

Neva a Can Carreras

Situació normalitzada a la part baixa de la urbanització de Can Carreras. Aquest matí matí agents de la Policia Local de Calella i membres de la Brigada Municipal han treballat amb màquines traient la neu dels carrers d'accés a aquesta urbanització que avui s'ha llevat completament emblanquinada, com és el cas de moltes poblacions catalanes. El cap de la Policia Local de Calella, l'inspector Joan Vilademat, ha explicat que la primera intervenció s'ha fet a les 5 del matí.

Joan Vilademat subratlla però que cal l'ús de cadenes per accedir a la part alta de Can Carreras, la que està menys habitada. Vilademat ha destacat la bona sintonia i complicitat que tenen amb els veïns que els avisen tan bon punt hi ha alguna incidència.

Precisament, Raül Gutiérrez, el portaveu dels veïns ha expressat la seva satisfacció per la resposta i atenció de la policia en situacions com les d'avui.

Avui durant tot el dia les policies de Calella i Pineda estaran molt atents a la situació de Can Carreres. De fet, segueixen el protocol del pla de protecció civil.