divendres, 19 de març del 2010

Fòrum Obert

El programa Forum Obert de Ràdio Calella va posar ahir dijous damunt la taula la situació de la televisió pública a Calella, arran de la posada en marxa del nou canal M2 de Maresme Digital TV fet en part des del centre de producció de la nostra ciutat. Al debat hi va participar Xavier Pedemonte per part de CiU, Joan Torrent del PSC, Pilar Rocafort d'ERC i Josep Maria Vila del PP.

Els representants dels 4 partits municipals van mostrar amb preocupació per com es desenvolupa el projecte de MDTV atesa la poca connexió que fins ara hi ha hagut entre la ciutadania i la televisió que no se l'acaba de fer seva. Tot i això van mostrar l'esperança que la posada en marxa d'M2 faci que els ciutadans es puguin identificar més amb el nou canal on la presència de l'Alt Maresme és més important.

Una de les propostes que va fer el regidor de Noves Tecnologies i president del Consell d'Administració de Ràdio Calella Televisió, Joan Torrent, va ser la transmissió íntegra dels plens municipals, a la qual s'hi van sumar la resta de partits polítics, arran d'una proposta inicial de Josep Maria Vila.

Els representants de les forces polítiques de Calella van admetre que l'actual pressupost per tirar endavant el projecte no és el més convenient atesa la conjuntura econòmica que afecta a tots els consistoris. Confien, això sí, que M2 sigui més forta i propera atesa la major implicació del centre de producció de Ràdio Calella Televisió.