dijous, 11 de març del 2010

Es normalitza la situació

La neu i el paisatge emblanquinat ha anat desapareixent dels pobles i ciutats de l'Alt Maresme però les seqüeles encara són molt latents. El principal problema a hores d'ara són els talls de subministrament elèctric que pateixen ciutadans, sobretot d'urbanitzacions com ara la KM3 de Calella, la Can Carreras per la part de Pineda de Mar, la “ciutat Jardí” de Palafolls, o d'altres de Tordera o Sant Cebrià de Vallalta, on el problema podria continuar durant uns quants dies.

El regidor de Governació i Mobilitat de Calella ha recordat aquest matí que en el cas de la urbanització Kilòmetre 3 ahir a la tarda hi ha haver problemes per instal•lar el generador elèctric però aquest migdia ha pogut quedar instal•lat.

Actualment a Calella hi ha 9 generadors d'electricitat: 6 al nucli urbà, 2 a Can Carreras i un al KM3. Jaume Palet considera molt bona idea la proposta del president del Consell Comarcal del Maresme de presentar una queixa conjunta d'usuaris i administracions davant les companyies elèctriques.

A la part calellenca de Can Carreras el subministrament elèctric va tornar ahir a la tarda, tal i com havien anunciat a l'especial informatiu de Ràdio Calella el cap de la Policia Local, Joan Vilademat, i el regidor Jaume Palet, que serà avui entrevistat a les 9 del vespre per Maresme Digital Televisió en el seu primer canal.