dijous, 4 de març del 2010

Buscant logotip

L’Associació Amics de la Biblioteca vol modernitzar el seu logotip i que siguin els joves de Calella qui en proposin el nou disseny.

Fa prop de 15 anys que funcionen amb el mateix logotip: un disseny que escollit d’entre els dibuixos participants en un concurs infantil. Ara volen repetir la fórmula per actualitzar el disseny.

S’apujarà una mica la franja d’edat dels concursants a qui s’adreça la convocatòria. Nois i noies de tercer i quart d’ESO i alumnes de Batxillerat de les escoles de Calella. Lluís Barri és membre de l’entitat cultural i ha dit que“cada alumne podrà presentar fins a 3 treballs però realment s’han de presentar a la biblioteca. Les escoles tindran una part informativa però no serà una activitat pròpia d’elles”.

El termini de presentació de propostes i idees és fins al 12 d’abril. Hi ha uns mínims que han de complir tots els dibuixos: “deixem que la creació sigui lliure, però sí que evidentment ja que l’haurem de fer servir oficialment, seria important que posés Amics de la Biblioteca i Calella”.

L’Associació d’Amics de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça vol, amb aquest concurs, adoptar un aire més modern i fer, a més, una funció educativa.

D’entre tots els dibuixos que es presentin al concurs s’escollirà el logotip que a partir d’ara utilitzarà l’Associació Amics de la Biblioteca de Calella per a totes les seves comunicacions i publicacions oficials. La decisió la pendrà un jurat format per professionals del disseny, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Calella, la directora de l’equipament cultural i la presidentat de l’entitat.

Es donarà a conèixer la diada de Sant Jordi –dia en què la biblioteca també celebrarà l’aniversari de l’obertura en el nou emplaçament-. A més del premi al disseny guanyador del concurs, se n’entregaran dos més al millor dibuix d’un alumne d’ESO i d’un alumne de Batxillerat.