dimarts, 2 de març del 2010

Per poc

Uehcalella Instalaciones Andrés 32 - Sant Esteve Sesrovires 34: Nova derrota calellenca contra un rival directe en la lluita per la permanència.

Partit molt igualat el disputat aquesta cap de setmana on el dos conjunts eren conscients de de la importància dels dos punts en joc. Els primers 30 minuts ,tot i ser molt igualats, sempre varen ser dominats pel Sant Esteve. Els calellencs només van poder aconseguir empatar en algun parcial de la primera part, que va acabar amb un resultat de 18 a 19.

Aquest resultat dóna a veure la mala defensa ja que encaixar 18 gols són molts per guanyar un partit. La segona meitat va seguir la mateixa tònica d’igualtat, es va millorar la defensa, però el tempo del partit sempre era dominat pels visitants. Però al minut 10 de la represa va arribar l'únic avantatge en el marcador a favor dels nostres (30 a 29.) Però això va durar ben poc ja el Sant Esteve va reaccionar ràpid, va tornar a posar se per davant en el marcador i ja va seguir així fins el definitiu 32 a 34.