dimarts, 16 de març del 2010

Partit sense transcendència

Unificació Badalona Sud 2 - CF Calella 0: Partit sense cap tipus d’història on els locals van aprofitar dues errades en defensa dels calellencs per guanyar el partit.

De nou els calellencs encarrilen una sèrie negativa de resultats ja que porten 3 jornades seguides sense guanyar; cal dir però, que en una van descansar perquè el Pineda B es va retirar de la competició. De totes formes els calellencs s’estan mostrant com un equip molt irregular i desprès d’ haver estat 7 jornades sense guanyar, ratxa que varen trencar amb 1 a 0 contra l’Atlètic Masnou , ara es tornen a veure en una nova dinàmica no gaire positiva.

Cal dir que els calellencs ho tenen impossible per optar a pujar i molt difícil per baixar, per tant estant en terra de ningú, costa que els jugadors entrin en una dinàmica de constància en el joc.

Pel que fa al partit del cap de setmana contra el líder, poca cosa a dir, si no que els badalonins van aprofitar les dues errades dels nostres per marcar els dos gols que els va donar la victòria.

Ara els de Navas ja preparen el proper partit dels calellencs contra el Pomar segon a la taula classificatòria.