dilluns, 8 de març del 2010

Calella a les fosques

Una avaria en el subministrament elèctric ha fet que la nostra ciutat s'hagi quedat sense llum aquesta tarda. De moment es desconeixen les causes d'aquest tall i quan es restablirà el servei, atès que ENHER de moment no n'ha informat.

També les emissions de Ràdio Calella s'han vist afectades, com les d'altres emissores de ràdio i cadenes de televisió, i fins que aquestes no es restableixin la informació s'anirà publicant en el nostre blog-web i en el facebook de Ràdio Calella, on poden explicar les seves situacions i afegir les seves fotografies i comentaris.

Tampoc hi ha llum a poblacions i ciutats com Girona, Arenys de Munt i Sant Feliu de Guíxols. En total a Catalunya 200.000 abonats s'han quedat sense electricitat.

D'altra banda, el cap de la Policia Local, l'inspector Joan Vilademat ha dit que a hores d'ara hi ha màquines que netegen els accessos a les urbanitzacions de Sant Quirze i Valldenguli i ha manifestat que a "Can Carreras ara no s'hi pot pujar". Igualment ha manifestat que han recomanat a les escoles que demà al matí no facin classe.

El servei de Rodalies de RENFE també ha quedat interromput i ara els usuaris estan esperant si els passen a buscar en un servei de busos. Vilademat ha recomanat que "la gent demà no surti al carrer si glaça".