dilluns, 29 de març del 2010

Comença el Camí de Santiago

3 calellencs i un pinedenc, tots membres del Grup Calella Marxa, inicien avui dilluns tota una aventura i és que realitzaran un viatge a peu a Finisterre tot seguint, en bona part, la ruta del camí de Santiago. Un d'aquests calellencs és Martí Barrera, que ens explica que passaran per unes 11 províncies.

Es tracta d'un recorregut d'uns 1.300 quilòmetres en 45 etapes, una per cada dia que duri el viatge. Els quatre components tenen previst fer una mitjana d'uns 30 quilòmetres diaris. L' allotjament mentre duri l'aventura d'aquests 4 caminants seran els albergs del camí de Santiago. A més, tenen previst anar explicant les seves vivències a través de correus electrònics que enviaran als membres del Calella Marxa.

El primer objectiu és arribar a Montserrat i des d'allà agafar la ruta francesa del Camí de Santiago. Martí Barrera considera que 4 persones és el nombre ideal per fer una ruta d'aquestes característiques.

Els 4 expedicionaris han sortit a les 10 del matí des de l'Ajuntament de Calella on rebran els ànims dels alcaldes de Calella i també de Pineda.