divendres, 26 de març del 2010

Els joves i el dret a decidir

La Plataforma Calella Decideix continua organitzant activitats per tal d'animar els ciutadans a participar activament a la consulta popular sobre la independència el 25 d'abril. Després d'haver realitzat 2 actes populars adreçats al públic en general, també un sobre el dret de decidir i l'esport, demà dissabte és el torn dels joves.

A partir de les 6 de la tarda a la Plaça de l'Església es farà una taula rodona sobre els joves i el dret a decidir. Hi participaran Eudald Calvo, dels Maulets; Albert Gaspà de les JERC, Gerard Martí de la Joventut Nacionalista de Catalunya i un membre encara per confirmar de les Joventuts Socialistes de Catalunya. La taula rodona estarà moderada per l'actor Xevi Camps. Durant aquest debat es projectaran una sèrie d'entrevistes fetes a joves de la ciutat.

Les activitats continuaran a les 9 del vespre amb un sopar popular de botifarres amb seques, a les 10 de la nit un concert a càrrec de Miquel del Roig

D'altra banda, el portaveu de la Plataforma Calella Decideix, Xavier Ponsdomènech, ha destacat que ara entren a la recta final fins al dia de la consulta popular. Les properes activitats van centrades en el voluntariat, el vot anticipat i la cultura.

La Plataforma Calella Decideix compta actualment amb gairebé 1.100 adherits al seu manifest.