dimarts, 23 de març del 2010

Victòria a Galícia

En tennis taula en divisió d'Honor Masculina Estatal, el Termotur Calella ha posat fi a la lliga amb dues victòries en terres gallegues.

Dissabte els calellencs van derrotar al Cambados per 2 a 4, en un triomf on destaca la victòria de Manolo Garcia sobre Liu Jun Hui, un dels millors jugadors de la categoria. Ahir diumenge el rival va ser el Club de Mar de la Corunya, i el resultat, 2 a 4.

En Divisió d'Honor Femenina Estatal el Suris Calella va perdre els dos partits del País Basc, i acaba la lliga en 7a posició. En la primera volta, les calellenques van arribar a ser quartes però la baixa de Dong Qian a la Superdivisió va afectar la segona volta de l'equip, que es va veure superat pels equips que tenia per sota en la classificació, ja que les jugadores d'aquest segon equip femení, han hagut de jugar al primer equip.

En Primera Divisió Masculina Estatal l'Instal•lacions Andrés Calella s'acomiada de les opcions per a jugar la fase d'ascens tot i les seves dues victòries a Mallorca, a Palma per 0 a 6 i a Sa Pobla per 3 a 4 amb dos punts i mig d'Aitor Puig. Els calellencs necessitaven la derrota de l'Atlético San Sebastián per a poder ser segons en la lliga, posició que donava plaça per a jugar la fase, però no es va produir.

Així doncs, l'Instal•lacions Andrés Calella ha acabat 3r en la lliga, amb 11 victòries i 5 derrotes.

En primera divisió femenina estatal el Suris Calella ha tancat la seva participació a la Primera Estatal amb una derrota al camp del Falcons, segon classificat per 6 a 0. El Suris ha acabat últim en la classificació, en el primer any de les seves jugadores en categoria estatal.