dimarts, 9 de març del 2010

Nou local per al Pa, Vi i Moltó

El Grup Pa, Vi i Moltó, entitat cultural de Calella amb 40 anys d'història, ha estrenat aquest diumenge el nou local situat al carrer Jovara 104.

Unes 150 persones han assistit aquest diumenge a la inauguració del nou local del Grup Pa, Vi i Moltó de Calella, situat al carrer Jovara 104. Unes instal•lacions més modernes tot i que més petites que les anteriors, situades també al carrer Jovara però al 227. Per aquest motiu, els responsables del grup han hagut de fer una selecció del més important que tenien al seu fons cultural, tal i com ha explicat Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó.

Per la seva banda, l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que amb el nou local, el Grup Pa, Vi i Moltó ajudarà a normalitzar un carrer, el Jovara, que no acaba d'arrencar comercialment parlant. El més important però és el vincle que s'hi estableix a partir d'ara entre el consistori i l'entitat cultural. El Grup Pa, Vi i Moltó serà un portaveu més de l'Ajuntament en temes culturals.

De fet, l'Ajuntament ha signat un conveni de col•laboració de 10 anys de durada amb una aportació de 6.000 euros. Demà dimarts serà el primer dia d'obertura del nou local del Grup Pa, Vi i Moltó a la seva seu del carrer Jovara 104.