dijous, 28 de maig del 2009

12.000 euros per a l'ELA

L’Ajuntament de Calella ha rebut aquests dies una subvenció de 12.000 euros de la Diputació de Barcelona per tal d'ajudar a les persones afectades per l’esclerosi lateral amniotròfica. Concretament, els diners es lliuraran l'1 de juny als responsables de la Fundació ELA Morrie que té la seva seu a Calella.
El consistori calellenc farà de transmissor dels 12.000 euros que ha rebut de la Diputació de Barcelona. Els lliurarà el proper dilluns 1 de juny als responsables de la Fundació ELA Morrie, una entitat amb seu a Calella i que atén els malalts d'esclerosi lateral amiotròfica i també dóna suport als seus familiars.

Josep Maria Juhé, alcalde i regidor de Salut, considera que és bàsic que els familiars dels afectats per l'ELA rebin un suport constant per afrontar la malaltia.

Recordem que l’Àrea de Benestar Social de la Diputació té com a objectius oferir serveis de cooperació i assistència tècnica, econòmica i jurídica als municipis i potenciar i millorar les polítiques d’actuacions de benestar social desplegades pels ens locals. De fet, l’Ajuntament de Calella havia presentat una sol•licitud de suport econòmic per dur a terme un programa d’atenció a persones amb dependència, afectades d’esclerosi lateral amniotròfica, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i oferir-los atenció psicosocial.