divendres, 22 de maig del 2009

Es presenta la indumentària del Team Calella

Part dels integrants del Team Calella Triathlon va presentar l'equipació amb què participaran al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Una dotzena d'esportistes de la comarca, la majoria d'ells membres del Club Atletisme Calella i el Club Natació Calella, prendran part al triatló de mitja distància que s'iniciarà diumenge, a 2/4 de 8 del matí, amb la prova de natació.

Els distingirem d'entre els 2100 triatletes inscrits per portar un mallot de color blau marí i amb algunes incripcions grogues. De fet són els colors identificatius de les dues entitats que han nodrit l'equip d'esportistes. Ahir es van fer una simbòlica foto d'equip, a la que s'hi van afegir el director de l'empresa organitzadora del Challenge, Roberto Mondéjar, i la regidora de Turisme de Calella, Loida Serrano.

A tan sols dos dies per la cursa, afloren els nervis però els integrants del Team Calella mantenen intacte la il.lusió. Al no ser triatletes professionals, l'objectiu de la majoria dels team Calella serà acabar la prova i no defallir quan flaquegin les forces.

Els esportistes esperen que tota la població visqui amb intensitat la cursa i que ho demostri tot animant als participants quan els vegin passar.