dilluns, 18 de maig del 2009

L'Escola Pia de Catalunya acull una jornada a Calella

Calella va acollir aquest divendres la vint-i-unena Jornada “Esport i Convivència” que impulsa l' Escola Pia de Catalunya. El centre escolapi calellenc va ser l’encarregat aquest any d’organitzar aquesta jornada en què els 1.200 alumnes de sisè de primària van practicar fins a 17 modalitats esportives.

L’esport és el pretext perquè les Escoles Pies de tot Catalunya participin en una jornada de convivència adreçada als alumnes de 12 anys dels seus centres educatius. L’organització d’aquesta festa de l’esport és rotatòria i aquest any ha recaigut en l’Escola Pia de Calella.

El programa de la jornada va ser molt ampli i abastava un ampli ventall de pràctiques esportives i d'altres activitats lúdiques que prèviament van escollir els 1200 alumnes que aquest divendres van visitar Calella. L’oferta va ser molt àmplia gràcies a la col.laboració que van brindar els clubs esportius calellencs.

Els alumnes van passar tot el matí de divendres fent esport i després van dinar al pati de l’Ós. El fi de festa va ser un espectacle d’activitats en bicicleta.

Al marge de la feina que implica l’organització d’una jornada d’aquestes característiques, el coordinador Manel Ortiz va destacar la il.lusió amb què l’Escola Pia de Calella va preparar totes les activitats. Aquesta iniciativa implicava també el treball d'un centenar de professors i alumnes d'altres cursos que hi feien un cop de mà per tal que tot sortís a la perfecció.