divendres, 15 de maig del 2009

Ràdio Calella, Ràdio Half Challenge

Amb motiu de la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, des de dilluns 18 de maig i fins al 24 –dia del triatló de mitja distància- Ràdio Calella informarà abastament d’aquesta prova esportiva que compta amb trams de natació, ciclisme i atletisme.

Així de dilluns a divendres hi haurà espais als informatius del migdia -13h- i vespre -19h-, als programes d’esports de “La Banqueta” –dilluns i dijous a partir de les 21h-. Igualment s’inclouran càpsules informatives durant la programació que faran referència a la mitja triatló que tindrà Calella com a centre neuràlgic.

Cada dia, de dilluns a divendres, es remetran –a les 19’30h- els programes especials de Cronòmetre a zero que durant les setmanes prèvies a la competició feien referència a la part esportiva de la prova, però també a les repercussions de mobilitat i seguretat, econòmiques…a través de diversos reportatges i entrevistes.

El dia de la competició, diumenge 24 de maig, Ràdio Calella informarà des de les 7 del matí i fins que acabi la competició des de peu de cursa, des de la sala de premsa i des de La Muntanyeta així com en els diversos trams de recorregut a partir d’un ampli desplegament periodístic i tècnic.

Per la seva banda, Maresme Digital Televisió té previst oferir de dijous a diumenge espais especials de la mitja Challenge a les 22h, que seran produïts per Ràdio Calella Televisió, empresa que gestiona la producció de continguts del Maresme Nord.

Maresme Digital també informarà de la competició al Maresme Actual, a les 20’30h, així com als espais de la Xarxa de Televisions Locals.