dijous, 28 de maig del 2009

Barça: Copa, Lliga i CHAMPIONSsssssssssssss!!!

El Barça de Pep Guardiola va fer anit història en convertir-se en el primer equip de la lliga de futbol que aconsegueix en una mateixa temporada la Copa del Rei, la lliga i la Champions League.

Els blaugranes van vèncer el Manchester United per 2 gols a 0. I com és evident a la victòria del Barça li ha seguit una nit de celebracions arreu del país.

Molts aficionats blaugranes calellencs van viure la final in situ com ara el president de la Penya Solera, Fernando Ballabriga; la senadora Montserrat Candini i el cap d'esports de Ràdio Calella Televisió, Salvador Itchart; entre d'altres.
Molts d'altres van seguir el Barça a la final de la Champions a través d’una pantalla gegant al carrer Església, just davant de Can Xena o des d'altres bars i punts de Calella.

A la nostra ciutat, la Policia Local ha informat que la nit s'ha viscut amb "certa tranquil·litat" si bé s'han produït destrosses de mobiliari urbà com ara papereres o una senyal de trànsit. Algunes persones també han tirat sabó a les fonts del poble. A més, el pàrquing que hi ha darrera de la Fàbrica Llobet s'ha llevat amb 1 cotxe cap per avall i d'altres turismes també han patit desperfectes