divendres, 15 de maig del 2009

Calella informa del Challenge

L'Ajuntament de Calella ha organitzat per demà dissabte un acte lúdic i informatiu sobre el Challenge Costa de Barcelona-Maresme. L'objectiu d'aquest acte, que es farà entre les 5 i les 8 del vespre a la Plaça de la Constitució, és apropar als ciutadans aquest triatló. A través d'una exposició s'explicaran els avantatges i la repercussió que aquesta celebració tindrà a la ciutat i al Maresme.

Segons fonts del consistori, amb aquest acte lúdic es vol mostrar als ciutadans com s'ha treballat des del municipi, i en general des de la comarca, per organitzar aquest esdeveniment esportiu. Recordem que diumenge 24 de maig es disputarà la Mitja Challenge que serà retransmesa per Ràdio Calella; moment en què es posarà a prova l'organització d'aquest esdeveniment de cara a la celebració de la Challenge Costa de Barcelona-Maresme el 4 d'octubre.

A l'acte de demà dissabte hi serà Yvonne van Vlerken, rècord del món del triatló de llarga distància. Ella és una ferma candidata a emportar-se el primer títol en categoria femenina del primer Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme.