dilluns, 18 de maig del 2009

S'apropa la nova trobada de la gent gran

Càritas Calella ha organitzat una nova edició de la trobada parroquial de la gent gran. Serà el proper diumenge 24 de maig i l'objectiu principal és que els avis que viuen a casa seva sols o bé a les residències geriàtriques de la ciutat puguin passar un diumenge en companyia i assistir a l'ofici religiós.

La trobada parroquial de la gent gran, que enguany arriba a la seva vuitena edició, és possible gràcies a l'esforç i l'ajuda de centenars de voluntaris que donen part del seu temps del diumenge al matí per anar a buscar i acompanyar durant tota la trobada a la gent gran. Júlia Liquete, responsable de Càritas Calella, destaca que cada any s'apleguen més d'un centenar de voluntaris.

La trobada comença a les 10 del matí amb la concentració dels voluntaris a la seu de Serveis Socials. Enguany coincideix amb el trasllat d'aquesta àrea a la Fàbrica Llobet Guri. Malgrat això, es manté la trobada dels voluntaris a l'antiga seu dels Serveis Socials, al carrer Sant Antoni 7. A més, hi haurà també una persona a la Fàbrica Llobet.

Un cop que els voluntaris es desplacen a les llars i residències a buscar els avis els porten cap a l'església de Santa Maria i Sant Nicolau on assisteixen a una missa i un concert a càrrec del grup de veterans de Can Salom. Després hi ha un petit refrigeri i el ball de bastons a càrrec dels alumnes del CEIP Doctor Carles Salicrú. Enguany també hi haurà l'actuació del conjunt musical "No som ningú" de Víctor Calvo. Un dels aspectes importants i que valora molt la gent gran, segons Liquete, és que els avis poden rebre el sagrament de la unció dels malalts.

Les persones que vulguin fer de voluntaris han de trucar al número de telèfon 93 766 15 52.

Com cada any la poetessa calellenca Concepció Organ ha col.laborat fent un poema que es llegirà durant la trobada.