dimarts, 26 de maig del 2009

ERC i PP valoren positivament el Half Challenge, però amb matisos

En la mateixa línia amb què s'expressaven ahir l'alcalde Josep Maria Juhé (PSC) i Montserrat Candini (CiU), els dos altres portaveus municipals han valorat en línies generals positivament el Half Challenge.
Josep Maria Vila, però, ha dit que hauria faltat més ressò mediàtic de l'esdeveniment.

Jaume Puig, portaveu municipal d'ERC a Calella i regidor d'Esports, considera que el Half Challenge s'ha desenvolupat satisfactòriament a la ciutat. Creu que en un futur Calella pot incrementar el turisme familiar amb l'arribada d'atletes i les seves famílies, tant per competir com per passar-hi les vacances. Puig també creu que cal seguir el camí marcat pel Challenge per potenciar actes esportius de qualitat i mediàtics per afavorir la marca de turisme esportiu

Per la seva banda Josep Maria Vila, regidor del Partit Popular de Calella, ha valorat el Half Challenge Costa de Barcelona Maresme amb satisfacció, malgrat alguns inconvenients de mobilitat i molèsties. Vila creu que es va permetre als atletes fer soroll des de les 5 del matí, cosa que va molestar als veïns, però malgrat tot en fa un bon balanç. Opina que a curt i mitjà termini el turisme de Calella es pot beneficiar de l'arribada de participants estrangers. Vila sí que va detectar problemes de mobilitat.