dijous, 7 de maig del 2009

Maria Antònia Pujol, nova presidenta de l'Associació Cívica Capaspre

L’Associació Cívica Capaspre de Calella té nova presidenta. Ha sortit escollida Maria Antònia Pujol, qui encapçalava l’única candidatura per liderar aquesta entitat veïnal que fins ara presidia Jordi Arcas.

En aquesta nova etapa, la Capaspre pretén avivar el debat i la participació ciutadana i supervisar l’acció del govern municipal.


La nova presidenta de l’Associació Cívica Capaspre ha fixat quines seran les prioritats del seu mandat. Com a màxim responsable d’aquesta entitat veïnal integrada per una vintena de persones, Maria Antònia Pujol vol que la Capaspre sigui una referència per a tota la ciutadania en la defensa dels interessos de Calella. S’ofereix a què l’associació actuï d’interlocutora entre l’administració local i els veïns.

També hi ha un seguit d’aspectes sobre els quals l’Associació Cívica Capaspre hi incidirà especialment des de la seva posició. Per exemple en garantir la plena integració de les persones nouvingudes per aturar, el que Pujol apunta que s’està produint a Calella: una progressiva "pèrdua d’identitat". La llista de temes de l’associació continua tot i que la seva presidenta admet que serà complicat resoldre’ls tots tenint en compte l’actual situació econòmica. Entre les mancances que apunta Pujol hi ha "la neteja i les obres mal fetes".

L’Associació Cívica Capaspre iniciarà també una ronda de contactes amb d’altres entitats i col.lectius calellencs.