dilluns, 18 de maig del 2009

Es clou la Primavera Cultural amb alguns actes que no han cobert les expectatives de públic

Aquest cap de setmana ha acabat la Primavera Cultural de Calella, un certamen que ha durat un mes, des de mitjans d'abril fins ara i que ha portat a la ciutat música, literatura i conferències. Ahir a les 12 del migdia es va fer el concert Wimoweh!, a la Sala Mozart.

La regidora de Cultura, Pilar Rocafort, ha indicat que en general la Primavera Cultural ha omplert d'activitats el primer mes de l'estació de les flors, tot i que hi ha hagut propostes que no han tingut la repercussió que s'esperava en un primer moment. En aquest sentit, ha posat com a exemple el concert del 25 d'abril i el recital literari de Montserrat Carulla. Per això, Rocafort ha indicat que, pensant en el futur, "s'haurà de fer més difusió dels actes".
La Primavera Cultural dóna pas a un final de maig i un mes de juny intens pel que fa a l'activitat cultural a Calella. La quinzena solidària farà de preludi a la festa renaixentista i a la festa major petita de Sant Quirze i Santa Julita, del 13 al 21 de juny.

Des de la regidoria de Cultura s'està treballant també en la programació musical d'estiu al Patí de l'Ós, una activitat ja del tot consolidada a Calella.