divendres, 29 de maig del 2009

La Minerva celebra el distintiu d'escola verda

Aquest diumenge l'AMPA del CEIP La Minerva ha preparat una arrosada popular al Passeig Manuel Puigvert per celebrar que els han concedit el distintiu d'escola verda. La paella, cuinada pel grup Pa, Vi i Moltó, serà el centre d'una jornada de festa que combinarà una rifa, tallers i actuacions per a la mainada.

Des d'aquest 2009 i fins al 2011 el CEIP públic La Minerva de Calella és escola verda, i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ha organitzat per demà passat una festa per celebrar-ho. Serà al passeig Manuel Puigvert a partir del migdia. D'aquesta manera, es vol que la ciutadania conegui el projecte que han engegat els professors per acostar el medi ambient als alumnes a través de cultivar un hort.
Belén Belózar, presidenta de l'AMPA, ha explicat que a la festa hi haurà globus, tallers de maquillatge i de pintar samarretes, a càrrec de pares voluntaris. Els petits també podran gaudir del gup d'animació infantil Virim Viram amb un espectacle de contes cantats. Havent dinat es farà una rifa en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Calella que servirà per finançar la festa i millorar la biblioteca del centre

Durant la festa també hi haurà servei de bar, cava i cremat, en aquest cas reservat per als pares i mares.
La festa començarà a les 12 del migdia davant el monument a la sardana del Passeig Manel Puigvert.