dilluns, 25 de maig del 2009

Clemente Alonso i Katja Shummacher protagonistes del Mig Challenge

Un triatleta espanyol i finalment una d'Alemanya s'han imposat al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme disputat aquest diumenge per tota la comarca i que va tenir Calella com a punt central de la competició. A nivell local Joan Carles Castellà, del Team Calella Triathlon, ha estat el protagonista.

El mig Challenge Costa de BCN-Maresme arrencava a dos quarts de vuit del matí a l’aigua al so llarg d’una campana. La polèmica va arribar a la tarda quan la guanyadora provisional de les triatletes femenines, Virginia Berasategui va ser castigada pels jutges de la competició.

L’atleta espanyol Clemente Alonso ha estat el guanyador del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme amb un temps de 4 hores 1 minut i 49 segons.
En categoria femenina la vencedora finalment ha estat Katja Shummacher, tot i que la primera en creuar la línia d'arribada havia estat Virginia Berasategui, desqualificada finalment per haver anat a remolc d'un grup de ciclistes, haver rebut targeta groga i no haver-se aturat durant 8 minuts al Penal Box. Finalment la favorita en categoria femenina, l’holandesa Ivonne Van Vlerken ha quedat segona.

El primer triatleta del Team Calella en finalitzar la prova va ser Joan Carles Castellà, que va creuar la línia d’arribada amb la seva filla petita en braços.

En el decurs d'ahir centenars de voluntaris, entre ells els de les Agrupacions de Defensa Forestal del Maresme van col.laborar en el dispositiu desplegat que va obligar a tallar la Nacional 2.