dimecres, 27 de maig del 2009

El rellançament del Club Patí Calella

Els responsables del Club Patí Calella volen donar a conèixer a la ciutadania de l'Alt Maresme aquesta entitat. Actualment hi ha 30 nens i nenes que preparen un festival per al 13 de juny sota el títol "Lluvia de estrellas".

El Club Patí Calella oferirà un espectacle artístic a la zona esportiva de La Muntanyeta. El mateix lloc on aquests dies es fan els assajos. Hi participaran tots els alumnes d’aquesta entitat local, creada ara fa cinc anys, i que pretén, amb aquesta activitat, créixer i donar-se a conèixer a la ciutadania. Serà d’accés lliure tot i que els responsables del Club han organitzat una petita rifa per intentar recuperar part de la inversió feta per al muntatge de diumenge.

El Club Patí de Calella ha estrenat aquest any una nova zona d’entrenament a la Muntanyeta. És en aquest espai on, dissabte 13 de juny, els pocs més de 30 patinadors de l’entitat representaran l’espectacle que han titulat “Lluvia de estrellas”. Un seguit de números coreogràfics que finalitzaran amb una escenificació de “La Bella i la Bèstia”.

L’espectacle serà d’accés lliure i gratuït, tot i que l’organització vendrà tiquets per entrar al sorteig d’un pernil i una ampolla de licor. D’aquesta manera, pensen recuperar part dels diners invertits tant en la confecció del vestuari com en l’equip de so.

La intenció de fons del club és que aquesta representació marqui un punt d’inflexió en la seva curta vida, després de 5 anys funcionant i un cop disposen de l’espai adequat.

Els responsables del Club Patí de Calella, tot i seva curta trajectòria a la nostra ciutat, han estat treballant durant 35 anys a l’Argentina. Una dilatada experiència que els ha permès formar patinadors que després han formar part de l’elenc del Holiday On Ice o el Circ Reial Espanyol.