dijous, 21 de maig del 2009

Es convoca el concurs de cartells de la Fira, Premi Ràdio Calella

Els organitzadors de la Fira de Calella i l'Alt Maresme convoquen un nou concurs per al cartell que ha de promocionar l'edició d'aquest 2009 que tindrà com a país convidat Xile.

La vint-i-novena edició de la Fira de Calella i l'Alt Maresme busca cartell oficial. Per aquest motiu, els seus responsables convoquen un nou concurs adreçat al públic en general i també als principals estudis i escoles de disseny del país.

Els requisits més importants que han de tenir en compte els participants són que aparegui el nom del país convidat: Xile i els dies en què es fa la mostra. El cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre.

Les candidatures s'hauran de presentar a les noves oficines de la regidora de Fires, situades a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella, al carrer Sant Jaume 339. El termini màxim de presentació és a les 14 hores del divendres 3 de juliol.

Aquest concurs, que patrocina Ràdio Calella i està dotat amb 900 euros, arriba enguany a la sisena edició. En només 5 anys ha tingut una evolució molt positiva. A la primera edició es van presentar 10 treballs i l'any passat van ser més de 30.

El jurat qualificador, que escollirà el cartell oficial de la mostra, està nomenat per la regidoria de Fires de l'Ajuntament de Calella en col·laboració amb Ràdio Calella.