dijous, 21 de maig del 2009

Palet defensa l'actuació de la seva regidoria en temes de circulació

El regidor de Mobilitat de Calella, Jaume Palet, ha defensat l'actuació de la seva regidoria en la gestió d'obres com el cobriment de la Riera Capaspre o la peatonalització del carrer Església.

Palet considera d'"agosarades" les crítiques del regidor convergent Albert Torrent que criticava que l'executiu no havia resolt qüestions de mobilitat "de forma diligent".

Jaume Palet ha volgut respondre així la crítica de CiU, en què es titllava l'equip de Govern de ser "poc eficaç" davant els problemes de mobilitat. El regidor de mobilitat ha dit que la resposta es pot trobar sobre el terreny, a les obres de la Riera i asfaltat de la Nacional 2, on "el trànsit és fluid tenint en compte les obres importantíssimes que es fan a la Riera" .

CiU també ha criticat el fet que durant la Setmana Santa no es retiressin tanques d'obres i es redistribuís la circulació durant els dies festius. Palet ha afirmat que aquesta crítica no es pot fer si no es disposa de la informació necessària i considera que aquests canvis no eren viables, ja que a banda de canviar senyalitzacions "s'hagués creat confusió entre els ciutadans".