dimecres, 13 de maig del 2009

Xerrada sobre consum

La regidoria de comerç i consum, juntament amb l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, han organitzat per avui dimecres dia 13 de maig una xerrada informativa amb l'advocat de consum de l’Ajuntament, Oriol Contreras. L'objectiu és informar als comerciants del dret que tenen els consumidors per estalviar queixes i millorar l'oferta.

La xerrada parteix del recull de queixes que ha detectat la regidoria de comerç i consum. Amb ella s'ha volgut assessorar els botiguers dels drets que tenen les persones que van a comprar i de com s'han d'atendre les reclamacions. La regidora de l'àrea, Carme Campà, vol que la xerrada serveixi per evitar crítiques dels compradors.

La xerrada té com a fils conductors les obligacions dels comerciants envers els consumidors en la nova Llei de Defensa els Consumidors i Usuaris, la garantia dels productes i serveis i informació referent a l'Oficina Municipal d’Informació al Consumidor al costat dels comerciants de Calella. Es vol informar als comerciants perquè no cometin sense voler errades que puguin perjudicar el client.

L'advocat Oriol Contreras és també el responsable de tramitar les denúncies i d’assessorar tant al client com al comerciant sobre temes de consum. La xerrada es fa a les 3 de la tarda a la sala de l'Associació de Comerciants al passatge Moragas.