dimecres, 20 de maig del 2009

Dilluns comencen les inscripcions per al casal d'estiu

La Junta de Govern local ha adjudicat a l'empresa “Jaumar Busca't l'aventura” el contracte de gestió indireca del servei de casal d'estiu a través d'una concessió administrativa.

El propietari de l'empresa, comercialment coneguda com a Rocam Aventures, Martí Barrera ha explicat que el fet que sigui una concessió administrativa els permetrà una major flexibilitat pel que fa a horaris i preus, que patiran una lleugera pujada, tot i que seran inferiors als d'altres poblacions veïnes.

Així, i a tall d'exemple, Barrera ha comentat que el preu de tot el dia, de 9 del matí a 1 i de 4 a 7 de la tarda, serà de 130 euros.

El casal d'estiu com cada any es farà al CEIP La Minerva els mesos de juliol i agost i podrien acollir uns 130 nens, un nombre superior a la capacitat màxima de l'any anterior que era de 90.

Aquest any les inscripcions començaran la setmana que ve a l'oficina que Rocam Aventures té al carrer Cervantes 24. L'horari serà de dilluns a divendres de 8 del matí a una del migdia i de 4 a 7 de la tarda. Els documents que cal aportar són: fotografia de carnet de l'infant, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del llibre de família.